Cuvée Bikavér, 2015
červené suché, vinařství Twickel.
Kadarka, Merlot, Frankovka a Cabernet
Sauvignon
Kombinace těchto odrůd nám dává kvalitní,
dobře strukturovanou býčí krev (Bikavér)
Kadarka, Merlot, Frankovka a Cabernet Sauvignon
Kombinace těchto odrůd nám dává kvalitní, dobře strukturovanou býčí krev (Bikavér), přičemž žádná složka není dominantní, tak jak to má být u dobrého Bikavéru.
Zraje v dřevěných sudech déle než rok. Má tmavě rubínovou barvu a svěží vůni třešní a granátového jablka. Pikantní pomerančová kůra a ovocné tóny vytvářejí v ústech komplexní chuť s nasládlou taninovou páteří a dlouhým závěrem.
Doporučujeme při teplotě 16–18 °C k pokrmům s červeným masem - nejlépe hovězím, ale i s lososem a zrajícími sýry.